15. 11. / Střevní mikrobiom – jak o něj pečovat: Od stravy po probiotika

15. 11. / on-line webinář /
Střevní mikrobiom – jak o něj pečovat: Od stravy po probiotika

Zdraví střevního mikrobiomu je klíčové pro naše trávení, imunitu a celkovou pohodu. V tomto webináři se dozvíte, jak lze mikrobiom ovlivnit tak, abyste z něj měli co největší užitek.

 

Zorientujte se v nepřehledném světě různých stravovacích doporučení, fermentovaných potravin, fekální transplantace, probiotik, prebiotik, synbiotik, postbiotik a nových tzv. living biotherapeutic products.

 

Pokud si kladete otázku, jak si pomoci a jak se vyhnout nesmyslům, najdete zde odpovědi.

📆 INFORMACE

 

KDY:  již tento pátek 15. 11. 2024 od 17:00

*Registrovaní obdrží záznam s celoživotním přístupem – není tedy vyloženě nutné se účastnit livestreamu v době konání webináře.

KDE: on-line u Vás doma

CENA: 1200 Kč s DPH*

Registrace

Tento termín je vyprodaný, můžete se registrovat níže jako náhradník.
Pokud se uvolní místo, budeme Vás ihned kontaktovat.

*Aktuálně zbývají poslední volná místa.

Tomuto webináři tematicky předchází webinář: Mikrobiom – nová dimenze lidského zdraví, který můžete mít ihned dostupný ze záznamu.

 

Využijte zvýhodněné vstupné na oba webináře:
1800 Kč  (2 400 Kč)

Chci zvýhodněné vstupné

Každý účastník obdrží

 

✅  potvrzení o absolvování webináře

 

Trvalý přístup do privátní stránky se shrnutím, kde najdete:

 

✅  záznam webináře s doživotním přístupem
*Nemusíte se tedy účastnit vyloženě livestreamu v době konání→ ihned po konání webináře obdržíte záznam, který si můžete bez omezení přehrávat po neomezenou dobu a dotazy můžete také pokládat i po proběhnutí.

 

✅  hlavní výstupy z webináře v .PDF

 

✅  Slevu 20 % na všechny naše akce a produkty

Registrujte si své místo včas →
Webinář má omezenou kapacitu (právě zbývají poslední místa), aby byl dostatečný prostor
na všechny Vaše dotazy (účastníci ze záznamu mohou pokládat dotazy e-mailem přímo lektorovi).

Osnova webináře

▬ Co je střevní mikrobiom?

 

▬ Co poškozuje mikrobiom? Od některých léků přes nevhodnou stravu až po chronický stres.

 

▬ Jak se správně stravovat pro zdravý mikrobiom? Role vlákniny, polyfenolů a fermentovaných potravin.

 

▬ Jak pečovat o mikrobiom – role pohybu, psychického rozpoložení a spánku.

 

▬ Co víme o různých biotikách z výzkumu a jak se zkoumají?

 

▬ Probiotika – co jsou probiotika? Jak vám mohou pomoci? Jak poznat, zda je produkt skutečně probiotikem a zda vám může pomoci?

 

▬ Prebiotika – co jsou vlastně prebiotika? Nacházejí se v potravě nebo ne? Jak vám mohou prospět?

 

▬ Synbiotika – marketing nebo skutečně existuje tato kategorie?

 

▬ Postbiotika – jak se zorientovat v této zmatené kategorii?

 

▬ Fekální transplantace a její využití.

 

▬ Seznamte se s LBP (living biotherapeutic products) – nová kategorie ve světě mikrobiomu.

 

▬ Jak si vybrat správné doplňky stravy a nenaletět podvodníkům?

 

▬ Mýty a fakta o biotikách.

Martin Haranta, MSc.

Martin Haranta je odborník na přenos vědeckých poznatků do praxe se specializací na střevní mikrobiom. Martin má více než 10 let zkušeností v oblasti mezinárodního výzkumu a inovací v biologických vědách a zaměřuje se na aplikaci vědeckých poznatků v reálném světě. Je spoluzakladatelem a ředitelem značky iProbio, která se zaměřuje na inovativní přístupy v modulaci mikrobiomu, a zároveň působí jako člen vědecké komise prestižní mezinárodní konference IPC a ambasador vzdělávání pro největší biotickou asociaci IPA.

Když zrovna někoho nepoučuji o tom, jak by se měl stravovat a vybírat potraviny, tak plna endorfinů pobíhám po lese, tančím, jančím, lezu nebo se pokouším v kuchyni zkombinovat umění z Masterchefa a Receptů Ládi Hrušky. Také se velmi ráda šťourám v legislativě a označování potravin.

Těším se na Vás na webináři

*Aktuálně zbývají poslední volná místa.

Registrace

Tomuto webináři tematicky předchází webinář: Mikrobiom – nová dimenze lidského zdraví, který můžete mít ihned dostupný ze záznamu.

 

Využijte zvýhodněné vstupné na oba webináře:
1800 Kč  (2 400 Kč)

Chci zvýhodněné vstupné

*Ačkoli v běžném použití se termín ‚mikrobiom‘ často vztahuje na mikroorganismy a jejich prostředí, odborně rozlišujeme ‚mikrobiotu‘ jako soubor mikroorganismů a ‚mikrobiom‘ jako jejich genetickou informaci. V našem webináři budeme používat termín mikrobiom ve smyslu mikrobioty i její genetické výbavy, abychom zajistili srozumitelnost pro všechny.



Rádi Vás přivítáme v našich
nutričních poradnách.

Moderní individuální nutriční poradenství na základě vědecky podložených postupů od vysokoškolsky vzdělaných profesionálů ve výživě. Bez extrémů a „zázračných” produktů k dlouhodobě udržitelným výsledkům!

Najdete nás:
Praha | Brno | Online