záznam / Jak se vyznat v etiketách potravin a nenaletět reklamě?
Záznam on-line webináře /
Jak se vyznat v etiketách potravin a nenaletět reklamě?
Zamýšleli jste se někdy nad tím, co znamenají všechny ty informace a značky na obalech potravin? Při každém nákupu máme šanci ovlivnit svůj jídelníček a potažmo i zdraví tím, že si budeme potraviny vybírat nejen podle jejich barevného a sexy obalu, ale také podle výživových údajů a dalších ukazatelů, které nám mohou poskytnout velmi cenné informace o nutriční hodnotě těchto výrobků.
Věděli jste, že u pokladny se často setkáte se zbožím v akci a s produkty podněcujícími nákup? Atraktivnější výrobky naleznete také obvykle po své pravé ruce a ve výšce očí. Každá návštěva supermarketu tedy možná i nevědomky ovlivňuje naše spotřebitelské chování a výběr potravin. Pojďte se tedy společně dozvědět o všech nástrahách, které nás mohou potkat při nakupování a výběru potravin. Možná po zhlédnutí webináře zjistíte, že ne všechny výrobky, které běžně kupujete, jsou vhodné k časté konzumaci.
V neposlední řadě se také mimo legaslitavu dozvíte i další cenné informace o „éčkách“ a jejich bezpečnosti, biopotravinách, privátních značkách, veganských nebo proteinových produktech, nutriscore a webinář vám obecně napomůže k tomu, abyste dělali ta správná rozhodnutí, které vám pomohou při vaši cestě ke zdravému životnímu stylu.
INFORMACE
KDY: záznam můžete mít za pár kliků ve svém e-mailů
KDE: on-line u Vás doma
CENA: 1200 Kč s DPH*
Tento termín je vyprodaný, můžete se registrovat níže jako náhradník.
Pokud se uvolní místo, budeme Vás ihned kontaktovat.
*Aktuálně zbývají poslední 2 volná místa. Místnost otevíráme dnes od 13:30 a přesně v 14:00 hod začíná webinář.
Do konce dnešního dne si můžete pořídit záznam z dnešního webináře. Za pár kliků jej můžete mít v e-mailu.
Každý účastník obdrží
potvrzení o absolvování webináře
Trvalý přístup do privátní stránky se shrnutím, kde najdete:
záznam webináře po neomezenou dobu
*Nemusíte se tedy účastnit vyloženě livestreamu v době konání→ ihned po konání webináře obdržíte záznam, který si můžete bez omezení přehrávat po neomezenou dobu.
hlavní výstupy z webináře v .PDF
Slevu 20 % na všechny naše akce a produkty
Registrujte si své místo včas →
Webinář má omezenou kapacitu (právě zbývají poslední místa), aby byl dostatečný prostor
na všechny Vaše dotazy (účastníci ze záznamu mohou pokládat dotazy e-mailem přímo lektorovi).
Osnova webináře
▬ značení potravin
legislativa
povinné údaje
výživové údaje
seznam složek
alergeny
trvanlivost
▬ „zlá“ éčka
bezpečnost
barviva
konzervanty
antioxidanty
sladidla
▬ fancy nápisy a obrázky na obalech
biopotraviny
privátní značky
fit, linie, ligt…
proteinové potraviny
veganské produkty
Klasa
Vím co jím
Nutriscore
▬ jak vybírat potraviny
pečivo
šunky
mléčné výrobky
▬ jak jsou potraviny rozmístěné aneb nenechejte se nachytat etikety-potravin
L E K T O R
Bc. Šárka Knížková
Jsem absolventkou oboru Nutriční terapeut na 1. lékařské fakultě UK, kde i nyní dále nasávám informace a brzy (snad, s trochou štěstí a dobré karmy) budu končit navazující magisterský obor Výživa dospělých a dětí. Neboť jsem stále lačná dalších a dalších informací týkající se výživy, studuji zároveň i magisterský obor Výživa a potraviny na České zemědělské univerzitě v Praze, který mi umožnil proniknout do světa potravin i z technologického hlediska.
Když zrovna někoho nepoučuji o tom, jak by se měl stravovat a vybírat potraviny, tak plna endorfinů pobíhám po lese, tančím, jančím, lezu nebo se pokouším v kuchyni zkombinovat umění z Masterchefa a Receptů Ládi Hrušky.
Ač se to zdá k nevíře, tak se velmi ráda šťourám v legislativě a označování potravin. Baví mě hledat na obalech všemožné zrady, léčky a pasti a svoje poznatky o vhodném výběru potravin a návštěvách v supermarketu samozřejmě s velkým nadšením ventiluji. Přestože se etikety nejeví jako něco, v čem byste se chtěli dobrovolně hrabat, věřím, že spolu s odbornými znalostmi a nefalšovaným entusiasmem Vás buď přesvědčím o opaku anebo Vám přinejmenším pomohu nahlédnout do tajů a zákoutí fancy nápisů na obalech potravin.
Těším se na Vás na webináři
*Aktuálně zbývají poslední 2 volná místa. Pokud máte zájem se zúčastnit doporučujeme provést registraci co nejdříve.
Anebo si můžete pořídit ZÁZNAM WEBINÁŘE: