15. 6. Žilina / Moderní výživa: 2 semináře
Moderní výživa v Žilině: 2 semináře
/ 15. 6. 2019
Máme pro Vás překvapení 🙂 Po mnoha Vašich dotazech, zdali se vedle Košic a Bratislavy uskuteční nějaký náš seminář i v okolí Žiliny, jsme pro Vás ve spolupráci s Andrejem Mozolánim uspořádali hned 2 semináře o zdravé a sportovní výživě přímo v Žilině 🙂 Uskuteční se v sobotu 15. 6. 2019 v krásných prostorách Univerzity Žilina.
sobota 15. 6.
14:00–16:00
/ Moderní výživa: mýty vs. fakta
16:30– 18:30
/ Moderní výživa ve fitness a silových sportech
*BONUS pro účastníky!
Držitelé vstupenek získávají v sobotu 15. 6. VOLNÝ VSTUP do fitness klubu Mozolani Fitness ZOC Max Žilina, kam si v případě zájmu mohou jít před seminářem či po semináři ZDARMA zacvičit! Zároveň na tomto místě získávají 20% slevu při nákupu oblečení GORILLA WEAR v Mozolani shopu.
Pro volný vstup do fitness i pro využití 20% slevy na oblečení je nutné ukázat vytisknutý daňový doklad potvrzující zaplacení kurzu.
📆 INFORMACE
KDY: sobota 15. 6. / od 14:00 do 19:00 hod
KDE: Žilina – Univerzita Žilina, Aula 1, budova AF,
Univerzitná 8215/1, 010 26 Žilina (vstup přes hlavní vrátnici) [zobrazit na mapě]
CENA: jeden seminář 30 EUR
oba semináře za zvýhodněnou cenu 40 EUR*
KAPACITA obou seminářů je omezena, proto si registraci a vstupenky zajistěte prosím co nejdříve.
Hlavní vizí Institutu Moderní Výživy je vzdělávat veřejnost a sportovce o výživě na základě vědecky podložených informací a to moderní, srozumitelnou a pokud možno i zábavnou formou. Cílem je také přispět ke kultivaci celé oblasti sportovní i preventivní výživy v ČR i na Slovensku, která je rok od roku zatížená čím dál tím větším informačním chaosem.
▶️ Osnova seminářů:
1. Moderní výživa: MÝTY VS. FAKTA
od 14:00 hod
- Jak vznikají mýty a poplašné zprávy ve výživě a zdraví?
- Jak potravinářský průmysl ovlivňoval výživová doporučení?
- Jsou kalorie skutečně mýtus? Jak s nimi pracovat?
- Je bílý cukr pro člověka opravdu jed?
- Potřebuje člověk DETOXY? Jak celý tento business funguje?
- Mýty a fakta o mléčných výrobcích, mase, palmovém a kokosovém oleji
2. Moderní výživa VE FITNESS A SILOVÝCH SPORTECH
od 16:30 hod
- Jak se orientovat v informačním chaosu ve sportovní výživě?
- Mýty, FAKTA a zajímavosti ve sportovní výživě – dávkování bílkovin, antibiotika v mase, GI
- Kdy je vhodné použít low-carb a kdy naopak low-fat dietu?
- Jaká redukční dieta je nejefektivnější?
- Lepek ve výživě sportovcePersonalizace sportovní výživy a střevní mikrobiom
- Jaké suplementy skutečně fungují?
Lektoři
Ing. Bc. Lukáš Roubík
Odborník na výživu s 15 lety praxe a autor dvou populárních knih Moderní výživa ve fitness a silových sportech (2018) a Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z (2012). Výživu člověka vystudoval na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně. V mládí se stal 2x mistrem ČR a vicemistrem Slovenska v kulturistice a v letech 2010-2018 byl členem výkonného výboru Svazu kulturistiky a fitness ČR na pozici předsedy Trenérsko-metodické komise.
Miloslav Šindelář
Bývalý student Všeobecného lékařství, který se na konci čtvrtého ročníku rozhodl vydat jinou cestou – pokračovat ve studiu Nutriční terapie a věnovat se edukaci veřejnosti. Je certifikovaným poradcem pro výživu a přednáší na FTVS UK, v trenérské škole Ronnie i na lékařských konferencích. Je také spoluautorem populární knihy Moderní výživa a zakladatelem Institutu Moderní Výživy. Jeho snahou je popularizace vědecky podložených informací o výživě.
Napsali o nás